Battlefront 2 beta je v zadnjem trenutku podaljšan

battlefront 2 beta got last minute extension

Star Wars Battlefront 2 beta

Posodobitev, 10. oktober:Ne trkajte, ker je Battlefront II beta še vedno trden.



Odprta beta za Battlefront II naj bi se končala včeraj po koncu tedna, vendar je EA odšel in podaljšal akcijo za dva dni. Predvidevam, da bo izkoristil hrup na tak način, kul napovednik Zadnjega Jedija.



Tukaj je vse, kar vemo Vojna zvezd Battlefront II .

Ne glede na primer, lahko še vedno nadaljujete Izvor , prenesite beta različico in se lotite razstreljevanja svojega sovražnika, ki ga izberejo na temo Vojne zvezd.



Beta se bo nadaljevala do 11. oktobra do 9:00 PDT / 12:00 EDT / 16:00 GMT / 17:00 CET ali 12. oktobra do 3:00 AEDT. Ura tiktaka, prijatelji.

Posodobitev, 4. oktober:Star Wars Battlefront II beta je zdaj na voljo za prednaročnike.

Če ste prednaročili Star Wars Battlefront II, bi morali imeti dostop do beta zdaj do 9. oktobra. Če igre niste predhodno naročili, boste morali za dostop počakati do petka, 6. oktobra. .

Z beta različico igre, ki je zdaj v živo, se pojavljajo podrobnosti o tem, kaj bo prišlo v celotno igro. Med najzanimivejšimi, ki so jih doslej objavili, so pogled na sposobnosti cesarja Palpatina in novice, da je osrednji lik kampanje, Iden Versio, bo igral kot zlobnež v več igralcih .

Če vam to ne bi bilo dovolj Palpatine, so igralci tudi ugotovili, da je v igri prisoten ikonični 'Sheevspin', ki vam daje lasten okus ene najbolj nepozabnih trenutkov ene filmske serije.

Žal se zdi, da je dostop do različice beta nekoliko nedosleden. Zdi se, da obstajajo težave na vseh treh platformah. Za uporabnike Origin je Objava skupnosti EA pravi, da 'ome uporabniki, ki so v določenem obdobju prednaročili v trgovini, morda niso samodejno vstopili' v beta različico. Če ste igro prednaročili pred 2. oktobrom, vendar nimate dostopa, pošljite e-pošto Podpora za izvor .

Izvirna zgodba, 3. oktober:Odprta beta različice Star Wars Battlefront II se začne jutri, 4. oktobra. Natančno opisujemo, kdaj bo objavljena, in kaj lahko pričakujete pred koncem beta 9. oktobra.

Beta bo izšla v dveh fazah. Prva stopnja je namenjena samo tistim, ki so igro prednaročili, ne glede na to, ali so to storili prek spleta ali v trgovini. Na voljo bo jutri, 4. oktobra, ob naslednjih urah:

  • PDT: 01:00
  • EDT: 16:00
  • BST: 09:00
  • CEST: 10:00

Naslednja stopnja odpira beta različico za vse ostale, ki se začne v petek, 6. oktobra ob istem času, navedenem zgoraj. V ponedeljek, 9. oktobra, bo trajal do 9:00 PDT (17:00 BST).

Kar zadeva dostop do beta, je precej mamut. Pravzaprav je to ena največjih beta, ki jih je EA kdajkoli naredil. Dobili boste dostop do Galaktičnega napada na Naboo, načina Strike na Takodani in StarFighter Assault nad Fondorjem. Na voljo bo celo dostop do arkadnega načina, tudi na Nabooju, prav tako pa boste prejeli pet dnevnih izzivov, ki ponujajo nagrade v celotni različici beta.

Star Wars Battlefront II bo izšel 17. novembra. Ogledate si ga lahko Sistemske zahteve tukaj.