Civilization 6 je zdaj brezplačen v trgovini Epic Store - pricurljale so tudi naslednje brezplačne igre

civilization 6 is now free epic store next free games have leaked

Epic-ovo veliko darilo Grand Theft Auto V ni bilo zadnje odmevnih brezplačnih računalniških iger v trgovini-zdaj lahko dobite Sid Meierjeva civilizacija VI brezplačno na platformi. Vzajemna darila za GTA 5 in Civ 6 prav tako dajejo verodostojnost razpuščenemu seznamu brezplačnih iger, ki so že krožile, tako da verjetno vemo, kaj lahko pričakujemo tudi v naslednjih dveh tednih.

Lahko se odpravite do Trgovina z epskimi igrami stran, če želite zase prevzeti Civilization VI. Na voljo je do 28. maja ob 8:00 PDT / 11:00 EDT / 16:00 BST. Ko bo zahtevan, bo za vedno ostal v vaši knjižnici. Ta brezplačna izdaja ni priložena nobenemu DLC -ju, lahko pa nadgradite na Platinum Edition - ki poleg vsakega Frontier Pass -a vsebuje vse plačljive posodobitve - za 39,99 USD ali celo manj, če imate še kupon iz nagradne igre GTA 5.





Puščanje na Reddit pravilno napovedal, da bo GTA 5 sledil Civilization VI, in če napoved ostane pravilna, bomo 28. maja dobili drugo priljubljeno izdajo v 2K z Borderlands: The Handsome Collection. Potem, 4. junija, bomo videli brezplačno izdajo Ark: Survival Evolved.

Kmalu bomo videli, ali se bo druga polovica uhajanja iztekla, a zaenkrat imate nekaj sto ur časa izgubiti za eno najboljših strateških iger na osebnem računalniku.

Super so brezplačne igre Steam tudi tam zunaj, če Civ 6 trenutno ni ravno tisto, kar iščete.