Fortnite bo ta teden dobil koncert Ariane Grande

fortnite is getting an ariana grande concert this week

Veliki Arian Fortnite

Ariana Grande v njej gosti koncert Fortnite -in se začne ta teden v petek, 6. avgusta. Pevka bo vodila turnejo Fortnite Rift, ki bo trajala pet koncertov med 6. in 8. avgustom-s seboj pa bo v trgovino prinesla novo obleko in plešeči nahrbtnik.

Medtem ko se Ariana Grande in njeni koncerti pojavijo šele v petek, se je sama Rift Tour tehnično že začela - saj se je prvi val Rift Tour Quests začel po vsem Fortniteu. Ti bodo trajali do konca koncerta 8. avgusta in jih najdete s klikom na nov zavihek Rift Tour v igri. Nagrade za dokončanje teh vključujejo nov zaslon za nalaganje, emotikon in pršilo.





Poleg gledanja nastopa Ariane Grande lahko odklenete ali kupite številne nagrade. Omenjena obleka Ariane Grande in precej moteča Piggy Smallz hrbet nazaj 4. avgusta prispejo v Item Shop, vsi, ki se bodo udeležili ogleda, bodo dobili brezplačen dežnik Cuddly Cloudcruiser. Naročniki Fortnite Crew, prijavljeni med 5. in 9. avgustom, bodo prejeli dežnik Rainbow Cloudcruiser ter nov pasico in zaslon za nalaganje.

Ariana Grande ni tuja pri nastopih v igri, saj se je pojavila tudi v Final Fantasy mobilna RPG Brave Exvius . Pravi, da je bilo delo z Epic -om in ekipo Fortnite pri oživitvi moje glasbe v igri tako zabavno in v veliko čast. Komaj čakam, da se pridružim svojim oboževalcem in vidim vse vaše reakcije na tako nepozabno, čarobno potovanje v nove resničnosti.

YouTube sličica

Tu so časi za različne koncerte, Epic pa igralcem svetuje, da pridejo približno eno uro prej:

  • Pokaži 1:V petek, 6. avgusta, ob 18.00 ET / 3PM PT / 11PM BST
  • 2. oddaja:Sobota, 7. avgusta, ob 14.00 ET / 11.00 PT / 7PM BST
  • Predstava 3:Nedelja, 8. avgusta ob 12:00 ET / 9AM PT / 17:00 BST
  • Predstava 4:Nedelja, 8. avgusta ob 10:00 ET / 7AM PT / 3PM BST
  • 5. razstava:Nedelja, 8. avgusta ob 18.00 ET / 3PM PT / 11PM BST



Seveda ta dogodek ni edino, kar se trenutno dogaja v eni najboljših iger battle royale na osebnem računalniku. S filmom Suicide Squad, ki se trenutno prikazuje v kinematografih, Bloodsport Idrisa Elbe prihaja v Fortnite jutri, 2. avgusta - in Superman bi moral priti ta mesec , tudi. Ni slabo za igra, ki jo imenuje nogometni trener José Mourinho nočna mora.