Posneti posnetki Cyberpunk 2077 bodo posneti pred predstavitvijo

leaked cyberpunk 2077 footage will be taken down ahead launch

Cyberpunk 2077 je že skoraj tu in ja, to pomeni, da kopije v maloprodaji prihajajo v roke ljudem zgodaj. Zdi se, da CD Projekt Red ni preveč zaskrbljen, če začnete igro igrati zgodaj, vendar studio ne želi, da pretakate posnetke, preden vsi dobijo priložnost igrati. Razvijalci bodo po vas poslali kibernetske policiste, če začnete oddajati spojlerje - kar mislim, da bodo posneli videoposnetke?

Vse bližje smo lansiranju in verjetno je, da boste nekateri med vami dobili v roke izvod Cyberpunka 2077 pred izidom, pišejo razvijalci v tvitu. Ne glede na to, kako težko bi bilo to za nas doseči, je naša ambicija, da imajo igralci po vsem svetu v času, ko igra izide, enako izkušnjo-brez spojlerjev.





Zato vas razvijalci prosijo, da pred 9. decembrom ob 3:00 PST / 6:00 EST / 11:00 GMT ne objavljate pretočnih predvajanj, Let’s Plays ali katere koli podobne vsebine. Po vsem, ki to stori, bomo poslali MAX-TAC (saj veste, fantje, ki snemajo videoposnetke). Pravzaprav je MAX-TAC ekipa, podobna SWAT-u, poslana, da bi odstranila besne uporabnike kibernetike, vendar mislim, da bi obvestilo DMCA verjetno delovalo prav tako dobro.

Po tem datumu, pravijo razvijalci, bi bili veseli, če bi vse pretakali kot jutri. Leto 2020 je, kdo ve, morda ga ni. Vau, CD Projekt, mečeš ​​mrak. (Mogoče to je škripanje ?)



The Datum izida Cyberpunk 2077 je nastavljen za 10. december, tokrat pa verjetno lahko verjamete.