Minecraft Live bo oktobra razkril 'ogromne posodobitve' in nove mafije

minecraft live will reveal huge updates

V živo Minecraft Festival, načrtovan za leto 2020, se ne bo nadaljeval, saj letos nobena konvencija ne poteka, vendar Mojang še vedno ima v mislih velik dogodek, ki bo objavil najnovejše novice o igri. Minecraft Live je predviden za oktober in prinesel nam bo veliko novic, vključno s podrobnostmi o 'ogromnih posodobitvah' in glasovanjem v skupnosti za naslednjo mafijo.



Minecraft Live bo potekal v soboto, 3. oktobra, ob 9:00 PDT / 12:00 EDT / 17:00 BST na uradna stran . Mojang ni navedel veliko podrobnih podrobnosti o formatu oddaje, vendar je varno pričakovati nekaj podobnega oddajam Minecon Live v preteklih letih, ki običajno vsebujejo uro ali več informacij o vsebini, ki prihaja v Minecraft in njegovih številnih odcepitvah.



Lanska oddaja je razkrila 1.16, Nether Update , in obljuba 'ogromnih posodobitev' namiguje, da bomo tu videli nekaj podobnega. (Oboževalci na podlagi odprtja napovednika ugibajo, da bo 1.17 osredotočen na jame.) Na naslednji mafiji bo tudi glasovanje v skupnosti. Glede na lansko glasovanje o posodobitvi bioma , Mojang bo verjetno predstavil peščico mafije, ki ne glede na vse prihaja na igro, glas navijačev pa bo preprosto določil, kateri prihaja prvi.

Podrobnosti lahko poskusite izbrati sami v spodnjem napovednem napovedniku.

Sličica YouTube



Ustrezni festival Minecraft je bil odložen na še nedoločen datum leta 2022. Oglejte si nekaj najboljši strežniki Minecraft ali najboljši shaderji Minecraft če si želite poživiti čas s peskovnikom, preden bo objavljen naslednji krog uradnih novosti.