Čas izdaje Rainbow Six Siege Shifting Tides - nova sezona se začne jutri

rainbow six siege shifting tides release times new season starts tomorrow

Rainbow Six Siege Kali Operator

Čas je - zadnja sezona Ubisoftovega plodnega FPS je že skoraj na sporedu. The Datum izdaje Rainbow Six Siege Shifting Tides je določen za 3. december, pred uvedbo pa so razvijalci zagotovili celoten nabor izdaj za novo operacijo.

Na osebnem računalniku se Shifting Tides začne 3. decembra ob 6:00 PST / 9:00 EST / 14:00 GMT. Časi so razporejeni po konzolah - PlayStation 4 posodobitev dobi ob 7:00 PST / 10:00 EST / 15:00 GMT, Xbox One pa ob 8:00 PST / 11:00 EST / 16:00 GMT. Ne glede na vašo izbrano platformo - in ne glede na vašo regijo - boste do večera igrali novo Shifting Tides.



Celoten Opombe o popravkih za premikanje plime in oseke ponujajo veliko sprememb, vključno z nerfi za Šakala in ljubitelji za Glaz , Capitao Elite koža in predelava priložnostnih seznamov predvajanja. Seveda sta velika dodatka Kali in Wamai ter predelava zemljevida tematskega parka.

Vse podrobnosti o vseh dodatkih lahko dobite prek uradna stran .

Ubisoftovi ponudbi za črni petek od te objave še vedno trajajo nekaj ur dlje - če se želite dogovoriti, da skočite v Oblego, je zdaj čas.