Rustova marčevska posodobitev dodaja podzemno železniško omrežje in prebivalce predorov

rust s march update adds an underground rail network

Rustova marčeva posodobitev bo kmalu prispela - seveda je vseeno marec - in Facepunch je zgodaj pogledal, kaj lahko pričakujete. Srce te posodobitve je novo podzemno železniško omrežje, ki nam prinaša tudi nove funkcije, kot so delovni vozički in prebivalci predorov. Če to ni dovolj, dobite tudi igralne avtomate, ki jih lahko uporabite za igro na srečo.

Železniško omrežje bo uvedlo vhode vlakov do glavnih znamenitosti, vključno z izhodiščem ali vojaškimi predori, ki jih boste zlahka našli na zemljevidu. To vas bo pripeljalo v predore, v katerih je železniški sistem. Tu spodaj boste našli dragocen plen, vendar ga bo zaščitila populacija jeznih prebivalcev predorov.





Na vsaki postaji boste našli tudi dva vozna delovna vozička. Dopolnite jih z osnovnim gorivom in jih lahko uporabite za potovanje po tirih, popravili pa jih boste lahko, če poškodujejo - kar bodo verjetno tudi storili, saj lahko zabijete druge vozičke, ki vam pridejo na pot.

Poleg tega so v Bandit Townu tri nove igralne avtomate z izplačili do 6.000 ostankov. Posodobitev prav tako izboljšuje delovanje strežnika.

Razvijalec Facepunch bo zagotovil Blog s celovitimi popravki 4. marca ob 11:00 PST / 14:00 EST / 19:00 GMT.



Rust je letos z nekaj pravilnostjo dosegal nove rekorde v številu igralcev, čeprav se zdi, da bo Valheim prevzel krono kot kralj iger za preživetje. Jasno je, da je v tem žanru prostora za več kot en vnos, Rustove posodobitve pa se nadaljujejo.