Star Wars Battlefront Battle of Jakku, prenos v živo, ki se bo zgodil nocoj, s predstavitvijo novega zemljevida in načina

star wars battlefront battle jakku livestream happening tonight

battle_of_jakku

Prva posodobitev vsebine Star Wars Battlefront, Bitka pri Jakkuju, ki je pomembna točka zapleta v prihajajočem filmu, bo jutri na strežnikih za tiste, ki so prednaročili, čez en teden pa za vse ostale. Vendar se nocoj predvaja predvajanje v živo z različnimi YouTuberji in streami, ki igrajo zemljevid in njegov novi način Turning Point, preden je uradno objavljen.



Vse, kar morate vedeti Vojna zvezd Battlefront .



Prenos v živo se bo začel čez približno 30 minut ob 11:00 PST / 14:00 EST / 19:00 GMT / 20:00 CET na kanalu EA Star Wars, ki je vgrajen spodaj.

Dogodek predvajajo iz Londona s 40-člansko ekipo, da pokažejo nov zemljevid in način. Turning Point, kot se imenuje, je nelinearni način točke zajema, saj morajo napadalni uporniki prevzeti nadzor nad območji, preden se izteče časovnik. Vsak, ki ga zagrabijo, poveča, koliko časa jim ostane, in odpre več točk za zatikanje. Zmešano je očitno vse opore Battlefront vozil, laserskih žarkov in herojev. V tem načinu ni nobenih X-Wings ali Tie Fighters, saj jim ogromna vesoljska bitka, ki se dogaja nad planetom, raje vzame čas. Na žalost je to samo vizualni element in ne morete leteti tja gor in se vpletati ali poklicati bombardiranja.



Dogajanje je isti puščavski planet, ki se bo v The Force Awakens pojavil čez nekaj tednov, bitka pa bo razložila, zakaj je vse skupaj povsem uničeno, in je nekakšen predzgodba. Zgodba o tem, kaj bo Battlefront ponudil, je verjetno preigrana tudi po tem, ko se je »zgodila vojna«, a kul je videti dve stvari, ki sta tako tesno povezani in, bodimo iskreni, Vojna zvezd nima najboljše sreče s spletkami - vseeno ustrezne prekele. Zdaj, da vse uniči tako, da se zajček skače kot kanonično mrtev cesar.