Danes je vaša zadnja priložnost, da izkoristite nekaj poceni iger v Steam Summer Sale 2020

today s your last chance grab some cheap games steam summer sale 2020

9. julij 2020Tukaj je vaše zadnje opozorilo - Poletna prodaja Steam 2020 se konča danes, zato zgrabite te ponudbe, dokler lahko. Sledi izvirna zgodba.

Če želite zapraviti veliko denarja za veliko poceni iger, imam dobre novice: Steam Summer Sale se spet vrača. Ja, to verjetno ni presenečenje, zdaj pa so pricurljali natančni datumi letnih prihrankov, tako da lahko načrtujete svoje ekstravagantne izdatke. Tu so datumi poletne razprodaje Steam 2020.





Poletna prodaja Steam naj bi se začela 25. junija in končala 9. julija SteamDB razvijalec Pavel Djundik na Twitterju. Pričakujte, da bo prodaja potekala v običajnem dnevnem času ponastavitve Steama ob 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST. To so popolnoma enaki datumi kot lanskoletni poletni dogodek, zato Valve drži ritem.

Načrti varčevanja za poletje Steam običajno uhajajo nekaj mesecev pred časom , saj Valve množico razvijalcev v Steamu sporoča, da prihaja velika prodaja. Zaenkrat še ni podrobnosti o tem, ali bo ta prodaja vključevala kakšne posebne promocije dogodkov, toda lanska poletna prodaja je bila izjemno zmedena Promocija velike nagrade , zato upam, da bo vse, kar se bo zgodilo letos, nekoliko lažje slediti.

Kakor koli že, lahko pričakujete vsaj veliko zelo poceni iger.

Za zdaj si oglejte nekaj odličnih brezplačne igre Steam če iščete nekaj za igro, ki ne bo zrušilo banke.