Warframeova brezplačna darila za obletnico so zdaj na voljo

warframe s free anniversary gifts are now available

Warframe trenutno praznuje šesto obletnico in tako kot vsi dobri rojstnodnevni dogodki v videoigrah pomeni, da igralci dobivajo darila. Pravilna promocija jubilejnega dogodka se je začela danes, zato si trenutno lahko privoščite vse nagradne igre, več jih bo podeljenih samo za prijavo.

Dobili boste novo kožo Liset Dex in Excalibur Dex Noggle za prijavo kadar koli od zdaj do 10. aprila ob 11:00 PDT / 14:00 EDT / 19:00 BST. Poleg tega boste lahko pobrali vse prejšnje postavke Dexa tako, da izpolnite nekaj posebnih (vendar precej preprostih) opozoril o obletnici. Med njimi so Dex Furis, Dex Nouchali Syandana, Dex Dakra, Dex Sybaris in Excalibur Dex skin.





Warframejeva obletnica ga vse bolj približuje 50 milijonov igralcev mejnik, vendar se vse objave še naprej preverjajo s kvalifikacijskim izrazom 'skoraj' uradni blog ponuja še nekaj zabavnih statističnih podatkov, na primer „783 milijard umorjenih sovražnikov“ in „1,8 milijona zasluženih poplav.“ To je veliko umorov in mehkih živali, čeprav upajmo, da ni pokazatelj za umor nejasnih živali.

Podrobnosti o obletnici si lahko podrobno ogledate v spodnjem napovedniku.

Seveda bi jih lahko samo ooh in aah nad njimi v sami igri.



Povezano:Vstopite v najboljše igre ninja na osebnem računalniku

Equinox Prime zadene Warframe v le peščici dni, zato vas bo ob novicah v bližnji prihodnosti veliko spremljalo.