Ko E3 ni več, je tukaj celoten urnik napovedi poletnih tekem

with e3 gone here s full summer game announcement schedule

Spremljajte napovedi velikih iger, ki prihajajo to poletje, z našim ogromnim seznamom dogodkov

E3 je preklican , njeni organizatorji pa sploh ne vodijo a digitalna zamenjava . To pa ne pomeni vseh založnikov in razvijalcev, ki bi svoje pokazali prihajajoče računalniške igre - in igre na konzolah - na Electronic Entertainment Expo se to poletje temnijo. Načrtovana je velika zbirka digitalnih dogodkov, ki bodo gostili vse te novice o video igrah, z E3 ali brez.



Zdaj pa so zasedbe zamenjav E3 upravičeno zasenčili nenehni protesti proti policijski brutalnosti in rasni neenakosti v ZDA in po svetu, številni založniki in prodajalne z dogodki na sporedu pa so se odločili, da bodo svoje oddaje odložili, da bi dovolite, da se slišijo pomembnejši glasovi.



Veliko si lahko sledimo, zato tako za vas kot za nas zbiramo podrobnosti o vseh prekletih prihajajočih oddajah video iger, ki jih lahko najdemo tukaj. Nadaljujte s podrobnostmi o tem, kdaj se dogaja vsak dogodek, kateri so bili z zamudo, kaj lahko pričakujete od njih in kako se prilagodite.

Tukaj je vse, kar vemo, predstavljeno v bolj ali manj kronološkem vrstnem redu.

Nacon Connect



Kdaj je?- 7. julija ob 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST

Kje je?- Youtube

Kaj je to?- Naconov prvi vstop v svet digitalnih konferenc bo vključeval izbor še nenapovedanih iger, vključno z naslednji naslov Test Drive Unlimited in naslednja igra razvijalca Greedfall Spiders Studio.

World of Warcraft: Posodobitev Shadowlands



Kdaj je?- 8. julija ob 9:00 PDT / 12:00 EDT / 17:00 BST

Kje je?- Trzanje in Youtube

Kaj je to?- Razčlenitev nekaterih novih vsebin, ki prihajajo v naslednji razširitvi WoW, Shadowlands. Izvršni producent John Hight in direktor igre Ion Hazzikostas bosta razčlenila, kaj lahko pričakuješ World of Warcraft: Shadowlands datum izida .

Vrnitev Direct 2020



Kdaj je?- 11. julija ob 12:00 PDT / 15:00 EDT / 20:00 BST

Kje je?- Trzanje

Kaj je to?- Odlaganje posnetkov, datumov izdaje in drugih informacij v katalogu Devolver Digital - vključno s prvimi Shadow Warrior 3 igranja. Če gre zgodovina kaj za naprej, lahko pričakujete tudi bizarno pripovedovanje zgodb, veliko meta-humorja in številne smešne učinke gore.

Ubisoft naprej (julij)

Kdaj je?- 12. julija ob 12:00 PDT / 15:00 EDT / 20:00 BST

Kje je?- Trzanje in Youtube

Kaj je to?- Predstavitev iger Ubisoft, ki bodo nadomestile založniško običajno tiskovno konferenco E3. Pričakujte podrobnosti o igrah, vključno z Rainbow Six Quarantine, Watch Dogs Legion, Gods and Monsters in Assassin’s Creed Valhalla - ter napoved za Far Cry 6 je tudi verjetno.

Stadia Connect

Kdaj je?- 14. julija ob 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST

Kje je?- Youtube

Kaj je to?- Najnovejše novice in obvestila Stadia. Zgodnji odziv na Googlovo pretočno platformo je bil v najboljšem primeru mešan, vendar se je podjetje začelo vlagajte v ekskluzivne naslove . To vključuje najnovejše informacije o Robot Entertainment, zato upamo, da bomo dobili podrobnosti o Datum izdaje Orcs Must Die 3 .

POLETNA IGRA FEST RAZVOJNIK

Kdaj je?- 20. julij (čas TBC)

Kje je?- Trzanje in Youtube

Kaj je to?- Geoff Keighley in Day of the Devs sta predstavila 'prihajajoče neodvisne in večje projekte'. To je edina podrobnost, ki jo imamo do zdaj.

Bandai Namco Igraj Anime Live

Kdaj je?- 22. julija ob 16:00 PDT / 19:00 EDT / 23. julija ob polnoči BST

Kje je?- Trzanje in Youtube

Kaj je to?- Dogodek, osredotočen na 'skupnosti oboževalcev anime in iger na srečo'. Konkretnih podrobnosti je še zelo malo, vendar pričakujemo nekaj napovednikov in predstavitev za prihajajoče naslove, ki jih prenašajo animeji. Takšne igre Škrlatni Nexus in Zgodbe o vstajanju - plus nedvomno nekateri Goku - so bolj verjetni kot Elden Ring .

Znotraj predstavitve Xbox First-Party

Kdaj je?- 23. julija ob 9:00 PDT / 12:00 EDT / 17:00 BST.

Kje je?- Trzanje in Youtube

Kaj je to?- Ta dogodek bo velika Microsoftova zabava za Xbox Series X in prvi prihajajoči naslovi. Zagotovo bomo na naslednjem Halou videli še veliko več - morda celo Datum izdaje Halo Infinite - a na Microsoftovem računalniku je še veliko več, med drugim novi Flight Simulator, Age of Empires 4, Hellblade 2 in Battletoads. Microsoft pravi, da vseh 15 njegovih prvovrstnih studiev dela na igrah naslednje generacije. (Upamo, da bo ta dogodek spremenil vse te Govorice Fable 4 v resničnost.)

Tennocon 2020

Kdaj je?- 1. avgusta ob 8:00 PDT / 11:00 EDT / 16:00 BST

Kje je?- Trzanje in Youtube

Kaj je to?- Letni dogodek oboževalcev Warframe letos očitno ne bo imel osebne komponente, vendar Digital Extremes še vedno združuje oddajo. Pričakujte veliko podrobnosti o prihajajoči vsebini Warframe.

QuakeCon doma

Kdaj je?- od 7. do 9. avgusta (čas TBC)

Kje je?- Trzanje in Youtube

Kaj je to?- sklop »pretočnih predvajanj v živo, turnirjev, zbiranja dobrodelnih sredstev in nekaj zabavnih skrivnosti«. Treba bo še ugotoviti, ali bo tu kakšna velika napoved, vendar Bethesda pogosto ponuja nekaj predstavitev za prihajajoče naslove v okviru letne konvencije - čeprav se bo to spremenilo, ko bo dogodek na spletu, bomo še videli.

DC Fandome

Kdaj je?- 22. avgusta ob 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST

Kje je?- The Spletno mesto DC FanDome

Kaj je to?- Ta 24-urni dogodek bo prinesel veliko podrobnosti o medijih DC, od stripov do filmov, televizije in da - iger. Dolgo govorini naslovi, kot so Gotham Knights WB Montreala in Skupina samomorilcev Rocksteady's se pričakujekončnonastopil tukaj, čeprav še niso potrjeni.

Gamescom 2020: Opening Night Live

Kdaj je?- 27. avgusta (čas TBC)

Kje je?- Trzanje in Youtube

Kaj je to?- Ta oddaja, ki jo vodi Geoff Keighley, bo pomenila zaključek Summer Game Festa in - verjetno - celotno sezono, ki ni E3. Opening Night Live bo najpomembnejši dogodek za ogled - lanska oddaja je vsebovala vse od vesoljskega programa Kerbal 2 do zgodnjih podrobnosti o Borderlands 3, Modern Warfare in Death Stranding.

GamesCom 2020

Kdaj je?- od 28. avgusta do 30. avgusta

Kje je?- tuberkuloza

Kaj je to?- Ko velike napovedi na Opening Night Live ne bodo več na poti, bo Gamescom nadaljeval s tridnevnimi digitalnimi izložbami za prihajajoče vsebine. Vključevali bodo dnevne oddaje, predstavitev 'Awesome Indies' in predstavitev Best of Show, ki bo omejila dogodek.

UBISOFT NAPREJ (september)

Kdaj je?- 10. septembra ob 12:00 PDT / 15:00 EDT / 20:00 BST

Kje je?- Trzanje , Youtube , in Ubisoft.com/Forward

Kaj je to?- Še ena predstavitev iger Ubisoft po podobnem julijskem dogodku. The družba pravi lahko pričakujemo novice o “igrah, kot so Watch Dogs: Legion, Hyper Scape in Rainbow Six Siege, pa tudi težko pričakovano posodobitev našega novega IP-ja, Immortals Fenyx Rising, prej znanega kot Gods & Monsters, in še več -razkrili presenečenja «.

Razvijalci iger za barvne razstave

Kdaj je?- od 19. do 20. septembra

Kje je?- na spletu prek 'zasebnega spletnega prostora za konference, ki podpira pogovore med udeleženci' (vstopnice lahko kupite ali zaprosite za Eventbrite tukaj )

Kaj je to? -TO konec tedna kjer bodo 'novi in ​​izkušeni razvijalci iger na edinstven način delili, se učili in se povezovali.' Pričakujete lahko veliko razvojnih pogovorov in intervjujev, pa tudi panelne prireditve, igre, podelitev nagrad in še več. Poleg tega bo v Steamu prikazano nekaj 'ekskluzivnih razgovorov za razvijalce' z predstavitvijo z imenom 'Gradient Convergence'.

2K razkrije

Kdaj je?- Vaša domneva je tako dobra kot naša

Kje je?- Trzanje

Kaj je to?- Pokopan v a Objava v spletnem dnevniku Twitch , zdi se, da bo storitev pretakanja gostila nekaj odkritij v postavi 2K 2020. To so edine podrobnosti, ki smo jih do zdaj dobili.

Predstavitev IGDA Indie

Kdaj je?- tuberkuloza

Kje je?- Trzanje

Kaj je to?- Mednarodno združenje razvijalcev iger in Twitch združujeta moči za predstavitev novih vsebin iz indie studiev, vključno z globokimi potopi in sestanki s skupnimi vprašanji z razvijalci.